Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës botëndijim
botëndijim:

botëndijím,-i m. sh. -e(t) tërësia e ndijimeve për botën; mënyra si e ndijojmë atë: botëndijimet e shkrimtarit.