Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bostanxhi
bostanxhi:

bostanxhí,-u m. sh. -nj(të) kopshtar bostanesh; bahçevan.

Sinonime / Të përafërta:
bahçevan