Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës borzilok
borzilok:

borzilók,-u m. sh. -ë(t) bot. barishte me lule të bardha, me gjethe të vogla e me erë të mirë, që mbillet zakonisht në saksi: borzilok i egër bimë e livadheve, e ngjashme me të, por me lule të kaltra; erë borziloku.