Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës borsaline
borsalinë:

borsalín/ë,-a f. sh. -a(t) kapelë e rrumbullakët burrash, prej plisi të fortë, me rreth të ngushtë.