Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës borrokoc
borrokoç:

borrokóç,-i m. sh. -ë(t) viç a ka i patredhur; dem me trup të mbledhur.