Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës borroçitem
borroçitem:

borroçít/em vetv., -a (u), -ur 1. v. III hakërrohet e zhgërryhet duke u ndeshur me brirë (për demat). 2. fig. zhgërryhem; hakërrohem.

Të ngjashme:
borroçitje:

borroçítj/e,-a f. sh. -e(t) zhgërryerje; hakërrim.