Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bordullakore
bordullakore:

bordullakór/e, -ja f. kryes. sh. -e(t) familje bimësh barishtore si bordullaku; bimë e kësaj familjeje.