Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bordullak
bordullak:

bordullák,-u m. sh. -ë(t) bot. barishte zvarritëse, me gjethe të tulta, që përdoret për lakror, për sallatë etj.