Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bordero
bordero:

borderó,-ja f. sh. -(të) fin. listë pagash.

Të ngjashme:
bordurë:

bordúr/ë,-a f. sh. -a(t) 1. ndërt. brez i ngushtë përforcues prej betoni anës rrugëve të asfaltuara, në themelet e shtëpisë etj. 2. shirit, qëndisje etj. buzë veshjeve të ndryshme, zakonisht për zbukurim.

bordel:

bordél,-i m. sh. -e(t) shtëpi publike.