Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës borëton
borëton:

borët/ón pavet., -ói, -úar boron.

Të ngjashme:
bariton:

baritón,-i m. sh. -ë(t) muz. zëri i këngëtarit ndërmjet tenorit e basit; këngëtari a vegla muzikore me zë të tillë.

boron:

bor/ón pavet., -ói, -úar bie borë: ka boruar gjithë natën.

borëtim:

borëtím,-i m. borim.