Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bonifikues
bonifikues:

bonifikúes,-e mb. që ka të bëjë me bonifikimin; që shërben për bonifikim: punime bonifikuese.

bonifikues:

bonifikúes,-i m. sh. -(it) punonjës bonifikimi.

Të ngjashme:
kodifikues:

kodifikúes,-e mb. që kodifikon: vepër kodifikuese.

modifikues:

modifikúes,-e mb., edhe si em., që modifikon, që bën një modifikim.

bonifikuar:

bonifikúar (i, e) mb. që është bonifikuar: toka të bonifikuara.