Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bonboneri
bonboneri:

bonbonerí,-a f. sh. -(të) dyqan bonbonesh, karamelesh etj.

Të ngjashme:
bonbone:

bonbón/e,-ia f. sh. -e(t) kokërr si karamele, e butë, që përgatitet me brumë sheqeri, me kakao etj.