Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bollujese
bollujëse:

bollújës/e,-ja f. sh. -e(t) zool. bolla e ujit.

Të ngjashme:
holluese:

hollúes,-e, -ja f. sh. -e(t) gruaja që tëholl petë.