Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bollësharde
bollësharde:

bollëshárd/e,-ja f. sh. -e(t) 1. zool. gjarpër i madh si bolla, me lëkurën lara-lara. 2. mit. figurë e përrallave popullore, e përfytyruar si gjarpër i madh me shumë koka. 3. fig. shar. grua e egër dhe e keqe.