Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës boksier
boksier:

boksiér,-i m. sh. -ë(t) sport. ai që bën ndeshje boksi: boksier i peshës së rëndë (i peshës së mesme, i peshës së lehtë).

Të ngjashme:
boksit:

boksít,-i m. sh. -e(t) min. mineral me alumin në përmbajtje.