Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojuthull
bojuthull:

bojúthull mb. në ngjyrë të kuqërreme si të uthullës.

Të ngjashme:
gojuthull:

gojúthull mb., edhe si em., gojëthartë.