Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojskaut
bojskaut:

bojskáut,-i m. sh. -ë(t) fëmijë a i ri që, i organizuar në grup me të tjerë, merret me sport, me udhëtime zbulimi etj.