Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojkotues
bojkotues:

bojkotúes,-e mb., edhe si em., që bojkoton: qëndrim bojkotues.

Të ngjashme:
bojkotuar:

bojkotúar (i, e) mb. që është bojkotuar: kuvend i bojkotuar.