Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojevjollce
bojëvjollcë:

bojëvjóllcë mb. në ngjyrë blu në të kuqërreme si të lules së vjollcës, vjollcë.

Sinonime / Të përafërta:
vjollcë