Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojevere
bojëverë:

bojëvérë mb. në ngjyrë të kuqe të mbyllur si të verës.