Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojeshites
bojëshitës:

bojëshítës,-i m. sh. -(it) shitës bojërash.

Të ngjashme:
bukëshitës:

bukëshítës,-i m. sh. -i(t) shitës buke.

pijeshitës:

pijeshítës,-i m. sh. -(it) ai që shet pije alkoolike.

orëshitës:

orëshítës,-i m. sh. -(it) shitës orësh.