Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojeshege
bojëshegë:

bojëshégë mb. në ngjyrë të kuqe të çelur si të shegës së pjekur.