Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojelimon
bojëlimon:

bojëlimón mb. në ngjyrë të verdhë të çelur si të limonit, limon.

Sinonime / Të përafërta:
limon