Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojekafe
bojëkafe:

bojëkafé mb. në ngjyrë të errët si të kafesë së pjekur, kafe.