Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojegrure
bojëgrurë:

bojëgrúrë mb. në ngjyrë të errët në të verdhë si të grurit.