Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojefinje
bojëfinjë:

bojëfínjë mb. në ngjyrë hiri të çelur si të finjës.