Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojebizele
bojëbizele:

bojëbizéle mb. në ngjyrë të blertë të hapur si të bizeles, bizele.