Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojëvjollcë
bojëvjollcë:

bojëvjóllcë mb. në ngjyrë blu në të kuqërreme si të lules së vjollcës, vjollcë.