Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëvishnje
bojëvishnje:

bojëvíshnje mb. në ngjyrë të kuqe të mbyllur si të vishnjës së pjekur, vishnje.

Sinonime / Të përafërta:
vishnje