Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojëtullë
bojëtullë:

bojëtúllë mb. në ngjyrën e dheut në të kuqe si të tullës së pjekur.