Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëshegë
bojëshegë:

bojëshégë mb. në ngjyrë të kuqe të çelur si të shegës së pjekur.