Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëportokall
bojëportokall:

bojëportokáll,-e mb. në ngjyrë të verdhë në të kuqe si të portokallit, portokalli.

Sinonime / Të përafërta:
portokalli