Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëmjaltë
bojëmjaltë:

bojëmjáltë mb. në ngjyrë kafe të çelur e në të verdhë si të mjaltit.

Të ngjashme:
gojëmjaltë:

gojëmjáltë mb. gojëmbël.

ujëmjaltë:

ujëmjált/ë,-i m. nektar.