Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bojëlimon
bojëlimon:

bojëlimón mb. në ngjyrë të verdhë të çelur si të limonit, limon.