Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëkafe
bojëkafe:

bojëkafé mb. në ngjyrë të errët si të kafesë së pjekur, kafe.

Sinonime / Të përafërta:
kafe