Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëgrurë
bojëgrurë:

bojëgrúrë mb. në ngjyrë të errët në të verdhë si të grurit.