Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëgështenjë
bojëgështenjë:

bojëgështénjë mb. në ngjyrë kafe të çelur në të kuqërreme, gështenjë.

Sinonime / Të përafërta:
gështenjë