Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëfinjë
bojëfinjë:

bojëfínjë mb. në ngjyrë hiri të çelur si të finjës.