Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bojëbizele
bojëbizele:

bojëbizéle mb. në ngjyrë të blertë të hapur si të bizeles, bizele.

Sinonime / Të përafërta:
bizele