Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bohorritem
bohorritem:

bohorrít/em vetv., -a (u), -ur sillem kot, hallakatem; / tallem.

Sinonime / Të përafërta:
hallakatem