Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bocebore
boçëborë:

boçëbór/ë,-a f. sh. -a(t) bot. luleborë.

Sinonime / Të përafërta:
luleborë
Të ngjashme:
bucelore:

bucelór/e,-ja f. sh. -e(t) turjelë e madhe për të hapur vrimën e bucelës së qerres.