Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës blindëshpues
blindëshpues:

blindëshpúes,-e mb. usht. që e shpon blindën: predhë blindëshpuese.