Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bleterrites
bletërritës:

bletërrítës,-i m. sh. -(it) ai që merret me rritjen e bletëve, bletar.

bletërritës:

bletërrítës,-e, -ja f. sh. -e(t).

Sinonime / Të përafërta:
bletar