Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bletëkapëse
bletëkapëse:

bletëkápës/e,-ja f. sh. -e(t) kuti me rrjetë teli për të kapur bletën kur roit.