Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës blasfemi
blasfemi:

blasfemí,-a f. sh. -(të) sharje kundër zotit ose kundër fesë.