Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bjerramot
bjerramot:

bjerramót,-i m. sh. -ë(t) bjerraditës: punëkoti, bjerramoti (fj. u.).

Të ngjashme:
bjerrafat:

bjerrafát,-e mb., edhe si em., i pafat, fatkeq.