Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bjerrakohës
bjerrakohës:

bjerrakóhës,-i m. sh. -(it), edhe si mb., bjerraditës.