Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bizhuteri
bizhuteri:

bizhuterí,-a f. sh. -(të) stoli të vogla të çmueshme dhe të punuara hollë.