Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bixhozci
bixhozçi:

bixhozçí,-u m. sh. -nj(të) ai që është i dhënë pas bixhozit.

Të ngjashme:
bixhoz:

bixhóz,-i m. lojë me letra a me diçka tjetër për të nxjerrë fitime, kumar: humbi në bixhoz.