Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bixhozçi
bixhozçi:

bixhozçí,-u m. sh. -nj(të) ai që është i dhënë pas bixhozit.

Të ngjashme:
bixhoz:

bixhóz,-i m. lojë me letra a me diçka tjetër për të nxjerrë fitime, kumar: humbi në bixhoz.